Der er pr. 8/6-18 to ledige stillinger: Én som pædagog (se længere nede)

og en stilling som dansklærerstilling med klasselærerfunktion (lige her under)

Ansøgningsfrist 21. juni 2018

Vi søger en uddannet dansklærer (mellemtrin/overbygning) pr. 1. august 2018.

Vi håber dog også på at kunne få dækket et eller flere af følgende fag ind: idræt, tysk, samfundsfag eller musik.

Hvis et - eller flere - af disse fag, passer ind i din fagkombination, er vi måske det rette match?

Sankt Pauls Skole er en katolsk privatskole med 240 elever fordelt på 0.-9. klasse, på ét spor.

Det, at vi er en forholdsvis lille skole, øger nærheden og samværet. Alle kender alle, og det giver tryghed og trivsel for elever og voksne.

Skolen ligger i dejlige grønne omgivelser, kun 5 minutters gang fra Høje Taastrup Station.

Sankt Pauls Skole er en velholdt skole, der er etableret i 1976 og bygger på det katolske livs- og menneskesyn, læs mere på www.sanktpaulsskole.dk

Vi søger en lærer, der

- har faglige ambitioner og pædagogiske visioner

- har et positivt og anerkendende livs- og menneskesyn

- er engageret og føler medansvar

Vi tilbyder

- en skole hvor fagligheden går hånd i hånd med tryghed og trivsel

- en levende arbejdsplads med nærvær, traditioner, kompetente kollegaer

- en velfungerende personalegruppe

- en skole, hvor der er kort fra tanke til handling (hurtig kommandovej)

- en velholdt, veldrevet og eftertragtet skole i sund udvikling

- en skole med fokus på efteruddannelse og kursusvirksomhed

- en skole med gode it-faciliteter, interaktive skærme i alle klasser og egen lærer-pc

- hytteture og lejrskoler i ind- og udland

- gensidig fleksibilitet

- lærere der fortrinsvis underviser i deres linjefag

Stillingen er en fuldtidsstilling. Skolen ansætter personale efter kvalifikationer og ikke efter deres private overbevisning/konfession. Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC samt organisationsaftale for ledere og lærere ved frie grundskoler. Der indhentes børne- og straffeattest.

Information om Sankt Pauls Skole kan ses på skolens hjemmeside www.sanktpaulsskole.dk, og yderligere oplysninger om stillingerne kan fås hos skoleleder Tony Rossi Lundby på tlf. 43521959 eller 71703821.

Ansøgning med relevante oplysninger, eksamenspapir og CV mailes til Tony Rossi Lundby, [email protected]

Ring gerne og aftal en rundvisning og uformel samtale.

Ansøgningsfrist torsdag d. 21. juni kl. 12:00, og ansættelsessamtaler mandag og tirsdag i uge 26.

Er du Sankt Pauls Skole nye skolepædagog?

Sankt Pauls skole SFO ”Solstrålen” søger en skolepædagog på 35 timer om ugen pr. 1. august 2018.

Sankt Pauls Skole er en katolsk privat skole med 240 elever fordelt på 0.-9. klasse på ét spor. Fritidsdelen, Solstrålen, rummer 96 børn med elever fra 0. til og med 3. klasse. Skolen ligger i dejlige grønne omgivelser, kun 10 minutters gang fra Høje-Taastrup station. Sankt Pauls Skole bygger på det katolske livs- og menneskesyn.

Stillingen er en kombineret skole- og SFO stilling, hvor der ligger 12 ugentlige timer i skoledelen, henholdsvis som pædagogisk assistent i 1. klasse, 10 lektioner, samt varetagelse af LOB der står for leg/læring og bevægelse, to ugentlige lektioner. Eftermiddagstimerne ligger i Solstrålen, som har åben kl. 12.45 – 17.00 alle skoledage. Solstrålen holder åben 3 uger i sommerferien samt 2-3 dage før jul fra kl. 7.00 – 17.00.

Vi søger en pædagog, der

• Har et positivt og anerkendende livs – og menneskesyn
  • Er en aktiv medspiller i det tværfaglige samarbejde med lærerne
  • Er stabil
  • Er omstillingsparat og fleksibel i forhold til det pædagogiske arbejde
  • Har et godt overblik, tager ansvar og udviser initiativ
  • Kan arbejde selvstændigt i såvel skole som fritidsdel
  • Arbejder anerkendende
  • Varetager LOB leg/læring og bevæglese i indskolingen
  • En team player
  • Har interesse / kompetencer inden for ude liv med børn

Vi tilbyder

• En levende arbejdsplads med nærvær, traditioner og kompetente kollegaer
  • Mulighed for medindflydelse
  • En arbejdsplads hvor anerkendelse og den respektfulde tankegang er i fokus
  • Tværfagligt samarbejde, faglighed og fællesskab
  • En arbejdsplads med fokus på efteruddannelse og kursusvirksomhed
  • En arbejdsplads i udvikling
  • Et anerkendende livs – og menneskesyn
  • Gensidig fleksibilitet
  • Der er ikke langt til ledelsen

Kvalifikationer: Uddannet pædagog

Løn: I henhold til BUPL og FSL overenskomst, da det er en delt stilling.

Information om Sankt Pauls Skole kan findes på skolens hjemmeside www.sanktpaulsskole.dk (under nyheder). Yderlige oplysninger om stillingen kan fås hos SFO-afdelingsleder Pia Steffensen på tlf. 4332 0238

Ansøgningen med relevante oplysninger, eksamensbevis samt CV sendes til SFO- afdelingsleder Pia Steffensen, Sankt Pauls Skole, Frøgård Alle 8, 2630 Tåstrup eller mailes til [email protected]

Ansøgningsfrist d. 12. juni 2018. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 25.